Zit je ergens vast? 

via 1 op 1 gesprek krijg je helderheid

Maak je doorbraak voor jouw levenskwaliteit 

Wat mag je verwachten tijdens 1 u coaching :

Ik zie je, ik hoor je, ik voel je. 

We komen naar de kern van je probleem en trekken meteen de angel eruit. Je krijgt alle inzichten om je situatie aan te pakken. Via een vernieuwde manier van kijken voel je onmiddellijk veel meer rust, daadkracht & vertrouwen.

Je hebt een positieve kijk op de toekomst. Kies maar wat best voor jou past

We ontmoeten elkaar live bij mij thuis  

of

Liever online? Dan stuur in je een link voor onze zoom meeting 


Je hoeft niet alles in je eentje op te lossen, samen bereik je sneller de inzichten en ontvang je de hulp die je nodig hebt. 

Klik hier om een afspraak te maken in de online agenda

Anders dan een therapeut of psycholoog is Sofie jouw coach, mentor en inspirator. Ik luister niet alleen, ik kom met to the point oplossingen voor jou. Door de grote bagage aan verschillende opleidingen kan ze op 1 uur tot de kern komen en ook gericht een antwoord bieden voor een ideale relatie, leven zonder stress, conflictoplossing, een beter humeur, een ongezonde gewoonte afleren, het verleden of wat gebeurde plaatsen of loslaten 

Dacht eerst wat kan 1 gesprek nu betekenen, blij dat ik het een kans gaf. Heb voor het eerst het gevoel dat ik echt begrepen wordt. De tips hebben mijn veel meer rust en vertrouwen gebracht. 

Geert

Ik was een beetje ten einde raad, veel conflicten met partner en kinderen, dit gesprek heeft me totaal andere kijk gegeven. De oplossing heb ik in mijn handen. Ik vertrouw nu veel meer dat het goed komt. 

Fiere mama

Heb het gevoel dat ik op 1 week tijd al een grote sprong gemaakt heb, vooral dankzij ons eerste live gesprek dank je hiervoor 

Ellen