Mijn missie:

Leef je beste leven 


Hallo! Welkom op de Love MY Life pagina van Sofie

Bedankt dat je de tijd neemt om mij te leren kennen, ik kijk er ontzettend naar uit om ook jou te leren kennen.

Ik ben Sofie Vergote, enthousiaste, positieve, gepassioneerde coach, mentor, inspirator, gids.

Mijn missie? Jouw te begeleiden naar een leven om echt van te houden, geweldige relaties, maximale gezondheid, energie en levenslust.  


Jouw leven creëren zoals jij het wenst en verlangt?

Dat kan door steeds de juiste keuze maken die bij jou past met je hoofd, je hart en je buikgevoel op 1 lijn. 


Haar dummy proof stap voor stap aanpak zorgt ervoor dat het geluksgevoel van haar klanten verhoogt. 
Verwelkom innerlijke rust, ideale relaties, vrijheid, zelfzekerheid, daadkracht en vertrouwen en slaap als een roosje 

Mijn Persoonlijke Reis


Net als jij draagt Sofie een rugzak, gevuld met levenslessen en uitdagingen. Opgegroeid in een omgeving met gescheiden ouders, is ze doorheen ups en downs gegaan.


Onbewust stortte ze zich in relaties, verschillende job opportuniteiten, financieel en emotioneel bedrog leidden tot scheidingen en het achterlaten van opgebouwde levens. 


Ze wist mest te maken uit haar shit van het verleden? Dit heeft haar gevormd tot de krachtige, onafhankelijke vrouw die ze vandaag is.Mijn Professionele Groei

Toen de grond vanonder mijn voeten uitzakte besliste ik op onderzoek te gaan. Jarenlang heb ik geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen in binnen en buitenland van verschillende coaches, NLP, ideale relaties, gezondheid& vitaliteitscoach, mindfulness, relateren, persoonlijk leiderschap, stressmanagement. Het gaf me helderheid en de sleutel in handen hoe ik veel meer plezier, liefde, gemoedrust, vertrouwen en balans kon voelen. Een mix van alle inzichten vormt de basis van mijn Love MY Life methode.


Jij hoeft niet eerst zalis ik jaren in de put te zitten en die vele struggles te doorlopen. De Love MY Life methodes en technieken ondersteunen jou op snelle en leuke manier naar een fantastisch leven.

Je ontwikkelt een krachtige mindset die je helpt om gezonde keuzes te maken voor jouw  levenskwaliteit.

Leer los komen van oude niet helpende gewoontes, verhalen , gebeurtenissen en familiepatronen om zo een vervuld leven te creëren 

Jij hebt het recht om gelukkig te zijn❤️

Je veel gelukkiger voelen ?

start met weten waar je nu exact staat   


Geluk, Liefde, Gezin en Passies

Mijn grootste geluk is samen genieten met vrienden, familie geliefden en toffe mensen. Lange diepgaande gesprekken, tafelen, intense momenten van verbinding beleven.   

Natuur brengt me rust. Uren kan ik wandelen aan zee, in de bossen en de bergen. Water trekt me aan en als het kan ga ik er ook steeds in, maakt niet uit welk seizoen. 

Daarvoor is mijn gezondheid, vitaliteit en energie belangrijk daarom leef ik gezond en doe veel sport. 

Mijn twee prachtige kinderen, Loewi en Milo zijn mijn trots. Ze volgen hun eigen weg, hun hart. Samen hebben we geleerd hoe we met open communicatie en emotionele volwassenheid een diepe verbinding creëren.


De struggles in mijn vorige relaties hebben me ontzettend geleerd hoe wel en hoe niet. Ik leerde mezelf zoveel beter kennen waardoor ik nu gezonde keuzes maak die echt bij mij passen. 


Ik mijn huidige relatie ga in voor tevredenheid en niet meer voor minder ;-). Samen groeien we naar een steeds hechter koppel.   

Kwetsbaarheid, vertrouwen, eerlijkheid, vrijheid, respect, appreciatie is de  sleutel van ons succes.  


Ik gun jou dat ook

❤️❤️❤️

Mijn band met de zee

Een hele fijne bondgenoot in mijn verhaal is de zee. Onze Noordzee ligt in mijn achtertuin. Ze is mijn vriendin, mijn inspiratie en mijn motivatie. Zij heeft me met haar zachte zwoele stem de ideeën rond Love MY Life ingefluisterd. Ze is altijd mijn steun en toeverlaat geweest. Ik kan me helemaal verliezen in haar armen.

Net als een heerlijk rijke bouillabaisse, gemaakt met de verse vruchten van haar schoot, wil ik jou net als onze zee een krachtige kwaliteitsvolle mix van ingrediënten aanreiken, zodat ook jij intens van jouw leven kunt genieten.

Al sinds oktober 2018 ga ik elke maandagochtend in zee. Zin om eens mee te gaan?  Volg op fb : In zee voor geluk gezondheid en positiviteit