Hallo!
Ik ben Sofie, 

Mijn missie:

Het allerbeste uit jouw leven halen  Ik word oprecht gelukkig van verbinding met mensen, niet zomaar kletsen over koetjes en kalfjes maar elkaar begrijpen tot in het diepste van onze ziel. Samen zijn, tafelen, knuffelen en genieten van elkaar en lekker eten. Ook verbinding met de natuur geeft me zowel rust als energie. 

Ik ben een kei in mest maken uit de shit van het verleden. De zware periodes uit mijn leven maakten mij een emotioneel rijker mens, ze gaven me het inzicht om te groeien als mens en zo de beste versie van mezelf te worden. Ik heb leren omgaan met alles wat op mijn pad kwam zodat het mijn mooie toekomst niet bepaalt.

Ik gun jou dat ook. 

Elke mens heeft het geboorterecht om gelukkig te zijn...

Je veel gelukkiger voelen 

start met weten waar je nu staat 

Een mensjemens kan je me noemen, 

Ik hou van mensen, het boeit me waarom mensen vaak weten wat ze willen en het toch niet doen. Het geeft me voldoening om inzicht te brengen. 

Wat je voorgeleefd werd door jouw familiesysteem, hoe je opgroeide, wat gebeurde in het verleden, wat je gezegd geweest is en bent gaan geloven. Het past je misschien niet meer. Je voelt het in heel je lijf, je wil het anders. 

Ik help jou met Love MY Life uit die oude niet helpende patronen te komen zodat je echt in je element bent, vrij, gelukkig en voldaan. Mensen proberen vanuit onlogica te ontsnappen aan pijn, verdriet, verlangen, boosheid of angst.

We knoeien, verprutsen, proberen, vallen en staan terug op. Het is ons pad.  

Als je ergens onrust, angst, verdriet, jaloezie, stress, kwaaltjes of ongemak ondervindt wil jouw lijf jou iets duidelijk maken. 

Je lichaam, geest en ziel zijn verbonden met elkaar.

.

Door aan de slag te gaan met mezelf,

 kreeg ik de inzichten die ik nodig had om heel zelfzeker de juiste keuzes te maken,

het verleden, liefdevol te plaatsen, liefdevolle relaties aan te gaan, weerbaar te zijn met wat op mijn pad komt.

Ik leef nu zoveel mogelijk met mijn hoofd, mijn hart en mijn buik op 1 lijn. 

Hoe meer ik doe wat ik wil, met wie en wanneer ik wil, hoe gelukzaliger ik me voel. 

Dit ging niet vanzelf, er was bewustzijn nodig 

Harde klappen, zware lessen, ziektes toonden mij dat verandering noodzakelijk was.

Ik heb vertrouwen dat mijn lijf perfect weet wat voor mij weggelegd is 

Ik luister ervaar, heb mezelf lief, ik ben vrij   


Jouw geluk wordt bepaalt door welke bril je de wereld bekijkt


Misschien ben je een angsthaas, pleaser, perfectionist, drama queen, strever, pessimist, hyper actief of cijfer je je weg, ben je niet niet zelfzeker?


We ontwikkelen allemaal strategieën om gezien te worden erbij te horen, aanvaard te worden, van belang te zijn   


Inzicht krijgen in je denkpatroon, gedrag, visie, wensen verlangens en behoeftes zetten jou in je kracht om te bereiken waar je naar verlangt. 

  • Jij bent het waard om te stalen als de mooie unieke persoon die jij wekelijk bent, als jij kiest voor jezelf, als je beslist dat jij waardevol genoeg bent zal een ander jou ook als waardevol aanzien.  


Ontdek je talenten, gaven en gebreken, ken je grenzen, waarden, normen. Zo ben je volledig in je element en een magneet voor personen die jou verdienen. 


Inzicht in jezelf is nodig om oude patronen los te laten en  nieuwe welkom te heten. Zo kan er ook een transformatie plaatsvinden.


Ik heb mest gemaakt uit de shit van mijn verleden.

Ik besliste dat wat me overkwam me gediend heeft om de persoon te worden wie ik werkelijk wil zijn.

De cursussen persoonlijke ontwikkeling, nlp, gezondheidscoach, mindfulness, relateren, antiaging, vitaliteitsexpert, stilteweekend, detox week, 365 dagen succesvol, super relatie weekends, verdieping weekends, boeken, wetenschappers, inspirators, gaven mij ontzettend veel inzichten.


Ik bundelde al deze tools, vaardigheden en kennis als een roadmap voor je beste leven 

 Ontdek de Love MY LIfe - Plannen


Jezelf coachen en openstaan om inzicht te krijgen, de tijd te nemen om zichzelf belangrijk genoeg te vinden. Zo kan je jouw allermooiste leven leven.

 

Mijn band met de zee

Een hele fijne bondgenoot in mijn verhaal is de zee. Onze Noordzee ligt in mijn achtertuin. Ze is mijn vriendin, mijn inspiratie en mijn motivatie. Zij heeft me met haar zachte zwoele stem de ideeën rond Love MY Life ingefluisterd. Ze is altijd mijn steun en toeverlaat geweest. Ik kan me helemaal verliezen in haar armen.

Net als een heerlijk rijke bouillabaisse, gemaakt met de verse vruchten van haar schoot, wil ik jou net als onze zee een krachtige kwaliteitsvolle mix van ingrediënten aanreiken, zodat ook jij intens van jouw leven kunt genieten.

Al sinds oktober 2018 ga ik elke maandagochtend in zee. Zin om eens mee te gaan?  Volg op fb : In zee voor geluk gezondheid en positiviteit