Mijn missie:

Leef je beste leven 


Wie is Sofie Vergote 

Sofie is een "geloof in jezelf en creëer wat je wenst en verlangt" coach

Van geweldige relaties aangaan & onderhouden

maximale gezondheid, energie en levenslust 

je passie leven, durven wat je wil

meer rust, levensenergie en voldoening ervaren 


Haar positiviteit, enthousiasme, diepe kennis en dummy proof stap voor stap aanpak heeft gezorgd dat haar klanten liefde ervaren, relaties herstellen, fier zijn op hun uitstaling, doen waar ze altijd al van droomden, zelfzeker zijn, altijd de juiste keuze maken
Hun gelukscore ging omhoog, ze ervaren veel meer rust en vrijheid en slapen veel beter

Net zoals iedereen draag Sofie een rugzak


Ze groeide op met gescheiden ouders. Haar alleenstaande moeder had heel wat frustraties. Verschillende "nieuwe papa's" verschenen op het toneel. Ze moesten de eindjes aan elkaar knopen. Ze was de middelmoot van de klas.


Onbewust en onbezonnen stortte ze zich in relaties en verschillende job opportuniteiten. Financieel en mentaal en emotioneel bedrog leidde tot 2 scheidingen en het achterlaten van wat ze samen hadden opgebouwd.


Deze zware lessen moest ze leren om een krachtige, onafhankelijke warme liefdevolle en sterke vrouw te worden. 

Gelijkwaardige relaties, rust, vertrouwen en voldoening als gevolg 


De jarenlange struggle stopte door in zichzelf te investeren met persoonlijke ontwikkeling, opleidingen nlp, ontgrendel de kracht in jezelf, mindfulness, relateren, master in results, mindset expert, vitaliteitsexpert, stilteweekend, 365 dagen succesvol, super relatie weekends, verdieping weekends. 


Deze inzichten waren een  doorbraak om oude verhalen en de imprint van haar familiesysteem los te laten. Mest te maken uit de shit van haar verleden. 

Zo ontwikkelde ze de Love MY Life methode zodat jij op een snelle en leuke manier jouw shift kan maken van een bwah ok leven naar een fantastisch leven. Zodat jij  geen kostbare jaren verliest. 


Luisteren naar wie je diep vanbinnen bent en maak de juiste keuzes met je hart, hoofd en buik op 1 lijn. Sometimes letting go is an act of far greater power than defending on hanging on. 


Weg met stress Ja tegen plezier.

Ik kan het niet en het lukt niet staat niet in Sofie haar woordenboek.

 Kies voor jouw geluk en je dromen na te jagen, te leven zoals jij echt wil 

Elke mens heeft het geboorterecht om gelukkig te zijn...

Je veel gelukkiger voelen 

start met weten waar je nu staat 


Mijn dochter Loewi en zoon Milo zijn 2 fantastische mensen. Ook zij hebben gestruggled door wat ze gezien en meegemaakt hebben tijdens het opgroeien en scheiding. Als hardwerkende mama deed ik mijn uiterste best om er zo goed mogelijk te zijn, ook al was dit niet altijd wat ze op dat moment echt van mij nodig hadden. Vele wrevels, ups & downs ook tussen ons heeft wat traantjes laten vloeien. Omdat ik aan mezelf werkte had dit ook een positieve invloed op mijn kinderen. Door heel open op een emotioneel volwassen elkaar echt te zien en met elkaar te communiceren, zijn we diep verbonden, we kunnen steeds bij elkaar terecht. Zo dankbaar.  

  • Als je beslist dat jij waardevol genoeg bent zal een ander jou ook als waardevol aanzien.  
Al 5 jaar gelukkig samen 


De meest waardevolle liefdesrelatie kon pas ontstaan als ik volledig authentiek mezelf kon zijn. 


Ik heb je niet nodig en ben gelukkig alleen en toch ... Kies ik er elke dag opnieuw ervoor om samen te zijn omdat het leven nog net iets leuker is als we geluk samen kunnen delen ❤️


Mijn band met de zee

Een hele fijne bondgenoot in mijn verhaal is de zee. Onze Noordzee ligt in mijn achtertuin. Ze is mijn vriendin, mijn inspiratie en mijn motivatie. Zij heeft me met haar zachte zwoele stem de ideeën rond Love MY Life ingefluisterd. Ze is altijd mijn steun en toeverlaat geweest. Ik kan me helemaal verliezen in haar armen.

Net als een heerlijk rijke bouillabaisse, gemaakt met de verse vruchten van haar schoot, wil ik jou net als onze zee een krachtige kwaliteitsvolle mix van ingrediënten aanreiken, zodat ook jij intens van jouw leven kunt genieten.

Al sinds oktober 2018 ga ik elke maandagochtend in zee. Zin om eens mee te gaan?  Volg op fb : In zee voor geluk gezondheid en positiviteit