Hallo!
Ik ben Sofie, mijn missie:

Dat jij het allerbeste uit je leven haalt en bereikt waar jij naar verlangt  


Alles zit al in jou.
Ik help jou de je de antwoorden te vinden 
zodat jij weet wat jouw wensen,
verlangens en motivatie is 
voor jouw ideaal leven 

Ga jij mee op reis
naar de beste versie van jezelf?
Geen quick fix of one fits all oplossing.
Stap voor stap op jouw tempo
in jouw veilige omgeving,
verbonden met elkaar
naar een duurzaam gelukkig leven

Gelukkig zijn is een kunst.
Je kan het leren om super gelukkig te zijn.
Ik reik met Love MY Life
technieken,
tools en vaardigheden aan
zodat jij intens geniet van jouw bestaan

Elke mens heeft het geboorterecht om gelukkig te zijn...

Om echt goed te weten waar je naartoe wil in je leven is het belangrijk te weten waar je nu staat... 

Zoals alle verhalen is dit een niet rechtlijnig verhaal. Het is er één van vallen en opstaan, maar ook van kansen krijgen in het leven.


Als liefhebbende mama van 2 schatten van kinderen, vriendin, ondernemer sta ik met beide voeten stevig op de grond. Mijn fundament is verankerd en ik deel dit graag met jou via Love MY Life. Iedereen heeft immers recht op een gelukkig leven.

Ik ben Sofie en ben samen met mijn tweelingzus Katrien bijna 2 maanden te vroeg geboren op zondag 13 december 1970.

Mijn ouders waren niet gelukkig samen. Na vele ruzies beslisten ze om uit elkaar te gaan. Wij waren vijf jaar oud, allebei spring-in-‘t-veld, en trokken ons, naar mijn gevoel, niet al te veel aan van die scheiding.

Hoe misleidend kan een gevoel zijn?

Als kind ontwikkelde ik al bepaalde overlevingsstrategieën om te kunnen omgaan met pijn en verdriet.
Ook als jong-volwassene en volwassene bleef ik doorgaan en luisterde ik niet genoeg naar mezelf. Uiteindelijk was het mijn lichaam die aan de alarmbel trok. 

Te lang onbewust leven, zorgde voor allerlei hindernissen op mijn pad. Het leidde tot een hoop vragen:

  • Waarom koos ik de mannen in mijn leven?
  • Waarom bleef ik veel te lang in een giftige relatie hangen?
  • Waarom doe ik keihard mijn best om een zelfstandige vrouw te zijn?

Het leidde tot verschillende frustraties en ziektebeelden, Ik luisterde niet echt naar mezelf, mijn wensen en mijn verlangens.

Men zegt dat het leven je geeft, wat je te leren hebt. Wel, ik had blijkbaar heel veel te leren. Ik ontdekte dat je in je leven een opeenstapeling bent, niet zozeer van wat jezelf meemaakt, maar van de ervaringen die je voorouders met zich meedragen, hun levensstijl, hun karakter, hun genen… 

Ben je daar helemaal bewust van? Dan kan er ook een transformatie plaatsvinden.

Ik heb mest gemaakt uit de shit van mijn verleden. Ik sta open voor wie/wat mijn pad zal kruisen en ga een prachtige toekomst tegemoet.

De cursussen persoonlijke ontwikkeling, nlp, mindfulness, relateren, antiaging, vitaliteitsexpert, stilteweekend, detox week, 365 dagen succesvol, super relatie weekends, boeken, wetenschappers, inspirators, gaven mij ontzettend veel inzichten.

Gaandeweg besefte ik hoe waardevol het is om aan jezelf te werken, mezelf beter te leren kennen. Dit zowel op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.

De beslissing om slechte gewoontes, gedachten en negativiteit niet meer binnen te laten en bewust te kiezen voor wat ik echt wil, geeft me kracht om zelf aan het stuur te staan van mijn leven. 

Op dit moment weet ik heel goed wie ik ben, wat ik wil en waarvoor ik sta. En dit, deel ik graag met jou!

Mijn band met de zee

Een hele fijne bondgenoot in mijn verhaal is de zee. Onze Noordzee ligt in mijn achtertuin. Ze is mijn vriendin, mijn inspiratie en mijn motivatie. Zij heeft me met haar zachte zwoele stem de ideeën rond Love MY Life ingefluisterd. Ze is altijd mijn steun en toeverlaat geweest. Ik kan me helemaal verliezen in haar armen.

Net als een heerlijk rijke bouillabaisse, gemaakt met de verse vruchten van haar schoot, wil ik jou net als onze zee een krachtige kwaliteitsvolle mix van ingrediënten aanreiken, zodat ook jij intens van jouw leven kunt genieten.