Ontketen jouw ware kracht in 1 dag

"Duurzaam samen" 

de sleutel tot langdurige gelukkige relatie

investeren in elkaar of vertrekken

er is geen andere optie 


De kwaliteit van je relaties bepalen de kwaliteit van je geluk en je leven. En toch: je leert er nergens over.

 

Voel je dat er meer potentieel zit in je liefdesrelatie? Wil je ontdekken of je nu de juiste juiste partner hebt? Wil je met alle kennis om je relatie te verdiepen en versterken zodat geen kostbare tijd aan het verprutsen bent? Wil je uit elkaar groeien, ruzie, scheiding vermijden? 


Dan is de retreat ‘De ideale relatie met jezelf en je partner’ precies wat je nodig hebt. 


Door relatiecoaching in groep ontdek je inzichten en tools voor een sterke liefdesrelatie. Je raadt het al: die begint bij jezelf.

Herken je dat? 

Je zit in een relatie en…

💔 Je belandt voortdurend in ruzies die niet uitgepraat raken 

💔 Jullie doen nog weinig samen, andere interesses 

💔 Je mist verbinding door een gebrek aan qualitytime en intimiteit

💔 Je voelt twijfels de kop opsteken: blijven of de relatie verbreken?

💔 Je bent bang om oud te worden met een partner die je noden niet vervult
ook als je single bent wil je weten…

💔 Hoe je de juiste partner aantrekt 

💔 Hoe je jezelf niet te verliest in een nieuwe relatie  

💔 Welke overtuiging jou verhindert liefde te ontvangen

💔 Welke partner wel echt bij jou past

💔 Hoe je niet opnieuw eenzaam en gekwetst achter blijft

“40% van de koppels gaat uit elkaar. Dat cijfer loopt op tot zelfs 70% als het gaat over tweede huwelijken. Als je niet weet hoe je aan je relatie moet werken, of de ideale aantrekt, dan blijf je hetzelfde patroon herhalen.

Het kan zo anders. Alles begint bij jezelf en je partner beter te begrijpen.” 

Er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar. Snel zijn is de boodschap!

Verbeter jouw relatie dankzij 

Tijdens deze transformatie dag neem je de relatie met jezelf en je (potentiële) partner onder de loep. Eerst leer je hoe je overtuigingen en patronen herkent, daarna hoe je die verandert.


Je brengt de dag door in groep. Het voordeel van zo’n groepscoaching? Je gaat sneller vooruit, want je leert uit de ervaringen van je groepsgenoten. Die geven je een heldere kijk op je eigen uitdagingen en oplossingen.


Je kent de valkuilen en skills voor een geweldige relatie, je vertrekt met een gevoel van opluchting, meer vertrouwen in jezelf en je toekomst – en deze resultaten: 


❤️ Je durft je hart weer openstellen na pijn en verdriet 

❤️ Je begrijpt hoe je je ideale partner aantrekt en houdt 

❤️ Je weet hoe je de liefdevolle verbinding en passie in je relatie herstelt 

❤️ Je hebt meer inzicht in de behoeften en grenzen van jezelf en je partner

❤️ Je voelt je empowered om beslissingen te nemen – of het nu kiezen, loslaten of investeren is

Tijdens groepscoaching werk je aan de relatie met jezelf en je partner
Er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar. Snel zijn is de boodschap! 

Hoe de 1-day relatie retreat eruit ziet 

Ontspanning
Dankzij oefeningen ontspan je je fysiek en mentaal. Je onderzoekt gedachten en patronen  waarvoor je anders nooit tijd neemt: van je grootste uitdagingen en je droomleven, tot je overtuigingen over relaties.
Oefeningen

Je ontdekt tools en technieken om relatiestruggles aan te pakken. Bovendien leer je hoe je je ideeën omzet in helpende gedachten, zodat je die positieve energie ook uitstraalt – en aantrekt.

Inzichten
Uit herkenbare, kwetsbare verhalen van je groepsgenoten haal je inzichten en inspiratie voor jezelf. Je krijgt de kans om te connecteren en ervaart dat je niet alleen staat met je uitdagingen. 

“Relatieproblemen zorgen voor stress en slapeloze nachten. Wacht je op het juiste moment om ze aan te pakken? Dan verlies je kostbare tijd. Blijf niet eindeloos aanmodderen: voor een goede relatie neem of maak je tijd.”

Er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar. Snel zijn is de boodschap!

En dan nu praktisch

Wat?

1-day retreat ‘De ideale relatie met jezelf en je partner’ met groepscoaching voor jou als single of partner. De groep telt maximaal 10 deelnemers.


Waar?

Kuiperscheeweg 9, 8370 Blankenberge. 


Als je met de auto komt, kun je gratis parkeren. Kies je voor de trein, neem dan bus 33 aan Blankenberge station.


Wanneer? 

📅 Woe 23 aug van 14u tot 21u

zaterdag 26 aug 10 tot 17u

Inbegrepen?

Een gezonde lunch, drankjes en een tussendoortje.


Jouw investering?


149 euro (inclusief btw)


Je krijgt 10 euro korting als je samen met je partner of een vriend(in) komt. Schrijf elke deelnemer apart in en gebruik de kortingscode duo voor een bijdrage van 139 euro per persoon.

Jouw schoenen, ik ken ze maar al te goed…

Want ik heb er zelf in gestaan. De struggles waarmee jij kampt, waren jarenlang de mijne.


Pijnlijk bedrog, een gebroken hart en twee scheidingen: mijn relatieverleden leest niet bepaald als een luchtig sprookje. 


Tientallen cursussen en workshops heb ik doorgebladerd en bijgewoond, op zoek naar inzichten. Ik besefte dat ik vastzat in een patroon: ik stortte me te snel in relaties met foute mannen die mijn waarden niet deelden. 


Toen de puzzelstukjes in elkaar vielen, nam ik afscheid van die gewoonten.

En zo kwam er bewust ruimte vrij voor een nieuwe, liefdevolle relatie. Een die past bij het leven dat ik wil leiden.


Dat geluk, dat gun ik jou ook.


Daarom heb ik de 1-day relatie retreat op poten gezet. Samen werken we aan de relatie met jezelf en je (toekomstige) partner. Ik begeleid je stap voor stap in mijn herkenbare stijl: to the point, enthousiast en optimistisch. 


Omdat ik persoonlijke ontwikkeling een never-ending story vind, blijf ik bijleren. Zo volgde ik verschillende opleidingen aan School of Life, over relaties, neurolinguïstisch programmeren (NLP) en leiderschap. Met die kennis help ik coachees zoals jij om hun dromen waar te maken. Dat doe ik al meer dan twee decennia met hart en ziel.


Ik kijk er zo naar uit om je te verwelkomen! 


Liefs,

Sofie 

Zelf ben ik al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling. Mijn man stelde voor om de 1-day retreat bij te wonen en ik wilde die ervaring graag met hem delen. Tijdens de sessies combineert Sofie lichaamswerk met reflectie, om je jouw ware verlangens te laten ontdekken. De groepsgeest werkt verbindend en ondersteunend. Wie het roer wil omgooien en een richtingaanwijzer nodig heeft, zet hier de eerste stappen. Een aanrader voor een correcte prijs

Stef. 

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik even tot rust kon komen. Ik raad het iedereen aan om zo’n waardevolle dag vol inzichten bij te wonen. De kennis en tools neem je mee voor de rest van je leven.

Hilde L. 


Je bent er eens volledig uit! De 1-day retreat is gevuld met een super-positieve sfeer, waardevolle oefeningen, verbindende gesprekken, nieuwe inzichten en meditaties. De nieuwe mensen die ik leerde kennen, voelden meteen heel vertrouwd. Aan de dag heb ik heb een doelbewuste levenshouding overgehouden.

Pascal


Met de inzichten die ik van Sofie kreeg, durfde ik een einde te maken aan mijn relatie. Die voelde al 10 jaar niet meer goed aan. Ik ben opgelucht en veel gelukkiger.

Vanesa C 


Ik leerde mezelf beter kennen en mezelf op de eerste plaats te zetten. Mijn belangrijkste inzichten? Hoe ik respect kan afdwingen en afstand kan nemen van mensen die mijn aandacht niet waard zijn. Het was de investering zeker waard.

Mieke De Vos


Uren heb ik doorgebracht bij de psycholoog, maar ik heb 10.000 keer meer geleerd tijdens de retreat. Ik heb er echt waardevolle inzichten uitgehaald.

Candy D 


FAQs: de meest voorkomende vragen beantwoord

Voor wie is de 1-day relatie retreat? 

Ben je single of zit je in een relatie? De 1-day relatie retreat is precies wat jij nodig hebt als je jezelf hierin herkent:  

Als single: 

💔 Je wilt je geliefd en gezien voelen in een relatie zonder jezelf kwijt te raken

💔 Je wilt een leuke partner die bij je past, maar je weet niet hoe je die aantrekt 

💔 “Ik blijf liever alleen dan gekwetst te worden” gebruik je als overlevingsstrategie

Als deel van een koppel:  

💔 Je mist de passie en connectie van vroeger 

💔 Je twijfelt of het nut heeft om bij je huidige partner te blijven 

💔 Je weet niet hoe je kunt investeren om je relatie te verbeteren 

 

Waar en wanneer is de relatie retreat?

Ik ontmoet je in een oude (nieuwe)schuur op het platteland, ver weg van de drukte. De ideale locatie om rust en tijd voor jezelf te nemen. Eén adres: Kuiperscheeweg 9 in Blankenberge. Ik zie je daar op woensdag 8 februari (van 14u tot 21u) of zaterdag 11 februari (van 10u tot 17u). 

 

Wat haal ik uit de relatie retreat?

 ❤️ Je kijkt met vertrouwen naar de toekomst

❤️ Je voelt opnieuw die liefdevolle verbinding van vroeger 

❤️ Je maakt kennis met tools en technieken om situaties aan te pakken waarin je voordien vastliep

 

Krijg ik persoonlijk advies tijdens de groepscoaching?

Tijdens het event pik ik in op persoonlijke verhalen die concrete uitdagingen blootleggen. Aan de hand daarvan deel ik inzichten en technieken. Je zult merken dat die verhalen herkenbaar zijn. Dus ja: uit de groepscoaching haal je inzichten en oplossingen voor jouw situatie. Als je je daar goed bij voelt, kun je die ook toevertrouwen aan de groep. 

Ik ben eerder introvert. Is groepscoaching wel iets voor mij?

Het voordeel van groepscoaching is dat je sneller vooruitgaat. Zo hoor je herkenbare struggles waarvan je vooraf niet besefte dat jij er ook mee zit. Bovendien geven je groepsgenoten je het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Je voelt je door hen gesteund en gedragen.

De groepjes houd ik met maximaal 10 deelnemers bewust klein. Je hoeft geen ervaringen te delen als je dat niet wilt – je kunt je even goed laten inspireren door de verhalen van anderen. 


 

Ik ben eerder introvert. Is groepscoaching wel iets voor mij?

Het voordeel van groepscoaching is dat je sneller vooruitgaat. Zo hoor je herkenbare struggles waarvan je vooraf niet besefte dat jij er ook mee zit. Bovendien geven je groepsgenoten je het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Je voelt je door hen gesteund en gedragen.

De groepjes houd ik met maximaal 10 deelnemers bewust klein. Je hoeft geen ervaringen te delen als je dat niet wilt – je kunt je even goed laten inspireren door de verhalen van anderen. 


 

Hoe weet ik of de tijd rijp is om actie te nemen?

Vergelijk het met de uitvinding van het wiel: zonder ging het ook. Maar toen het wiel er eenmaal was, wilde niemand terug naar de tijd daarvoor. Dat geldt even goed voor je kennis over relaties. Hoe eerder je die begrijpt, hoe makkelijker je leven wordt. En vergeet niet dat je tijd kostbaar is, want je krijgt het nooit terug.


 

Zal het z’n geld wel waard zijn?

Met de hand op het hart: ja. Tijdens de 1-day retreat ontdek je inzichten en tools die belangrijk zijn voor de rest van je leven. Zie het als een langetermijnoplossing. Een die je liefde en geluk brengt, in plaats van ellende, frustraties en verdriet. 

En mocht het event toch niet voldoen aan je verwachtingen, dan krijg je je geld terug.


 

 Kan zo’n 1-day relatie retreat echt iets veranderen?

De retreat is niet bedoeld om je hele leven te veranderen in één dag, maar je kunt ervan op aan: je vertrekt met een andere kijk op relaties.

Door meditaties en oefeningen duiken we meteen diep. Het resultaat: inzicht in de oorzaken waarom je leven nu niet matcht met je ideaalbeeld. Je ontdekt niet alleen wat de issues zijn, maar ook hoe je die aanpakt met tools en technieken. Met die basis kun je aan de slag. 


 

Wat als het probleem niet bij mij ligt, maar bij mijn (ex-)partner?

Als je naar een ander kijkt, richt je je blik naar buiten. Over een partner heb je geen controle, daarom is die focus op jezelf zo belangrijk. Als jij beslist om kennis op te doen, dan neem je de touwtjes in eigen handen. En hoe beter je jezelf kent, hoe beter je relatie. Zoveel krachtiger om je eigen geluk te creëren in plaats van te wachten op een ander, toch?


 

Staat je vraag er niet tussen? Of twijfel je of de 1-day relatie retreat voor jou is? Boek een gratis kennismakingsgesprek of stuur me een WhatsApp via 0473 97 03 60. Ik help je graag verder! 


Schrijf je nu in voor maar 149 euro