Wat fijn dat jij de tijd nam voor jezelf. Hoe ervaarde je de 1 day retreat?  Jouw mening en feedback zijn van ontzettend groot belang. Je help er niet alleen mij mee om zo de 1 day retreat steeds beter maken. Wie nood heeft aan zo'n moment van zelfzorg en inzichten kan jouw ervaring lezen. Jezelf filmen met je reactie en doorsturen naar mij via messenger of whatsapp apprecieer ik mateloos. 

Ik zet uiteraard nooit iets openbaar zonder je goedkeuring te vragen. 

Alvast veel dank om jouw reactie na te laten

Liefs Sofie  

Wat deed je beslissen om deel te nemen aan de 1 day retreat?
Om welke reden schreef je bijna niet in?
Hoe voelde je jou voor de retreat?
Hoe voel jij je na de retreat en wat zullen de inzichten je brengen?
Aan wie zou je de retreat aanraden?
Wat waren de belangrijkste inzichten?
Vond je het de prijs waard?
Wat had je meer verwacht?
Op welk vlak in je leven zou je graag nog meer inzichten ontvangen?
Welke tip heb je voor mij waarop deze dag nog waardevoller zou zijn?
Mag ik jouw review tonen op mijn website en sociale media eventueel met je voornaam en foto of liever anoniem? Veel dank . Hart tot hart knuffel Sofie