Gratis Webinar

Blue monday 16 januari

" Neem je geluk in eigen handen 

Ga meteen aan de slag om je brein te trainen om positiever te worden 

meld je hier aan 


Een heel grote groep mensen in de leeftijd van 20 tot 60 jaar, zitten in de gevarenzone als het gaat om het ontwikkelen van depressieve klachten. En deze donkere en natte dagen maken het er niet beter op.

Maandag 16 januari, Blue Monday, is zelfs uitgeroepen tot de zogenaamd deprimerendste dag van het jaar!

Dat zette mij aan het denken: 'hoe kan ik nu op deze dag zorgen voor een beetje meer optimisme en geluk?' 

Nu geef ik een gratis webinar waarin ik je leer(en laat ervaren) hoe je je geluk in eigen hand neemt. Dit allemaal op een no-nonsense manier.


Wist je dat 50% van ons geluk GENETISCH is bepaald? Dit betekent dat de ene persoon van nature optimistischer is dan de ander.

We weten dat hoewel 50% van ons geluk vastligt en 10% wordt beïnvloedt door onze omstandigheden, 40% van ons geluk maakbaar is. Door 'neuroplasticiteit', consistentie en de juiste strategieën toe te passen, kan iedereen zijn of haar brein trainen om positiever te worden.

Het is mijn  missie om mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Mentale gezondheid en mindfulness wil ik op een praktische (niet zweverige) en leuke manier toegankelijk maken.

Je kunt meteen aan de slag met de waardevolle tips uit het webinar van ongeveer 1 – 1,5 uur. Jij hebt straks extra tools om die 40% aan te pakken!

Wegens software-beperkingen is er helaas een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als je aan je geluk wilt werken, meld je dan aan voor dit gratis webinar 

Het webinar is eenvoudig te bekijken via je laptop, tablet of telefoon.

Zie ik je maandag de 16e?

Liefs

Sofie