mei 10

0 comments

Samen blijven uit gewoonte

Veel koppels blijven samen uit gewoonte. Ze hebben ooit een belofte gemaakt "samen in goede en kwade dagen". Misschien hebben ze samen geïnvesteerd of kinderen op de wereld gezet waardoor de stap om uit elkaar te gaan moeilijk is.  

Het leek wel een sprookje in het begin.

Maar als ze heel eerlijk zijn is het plezier om samen te zijn er nu wel van af en zijn er meer kwade dan goede dagen. 

Ze doen veel minder samen en ze leven elk hun eigen leven. 

Er zijn steeds meer spanningen, ruzie, onvervulde behoeftes en onuitgesproken verlangens. Te weinig of zelfs geen seks meer.

Slecht voor je gezondheid, energie en al zeker ben je dan geen mooi voorbeeld voor je eigen kinderen.  


Angst voor het onbekende

Koppels blijven vaak nog liever in het oncomfortabel oude vertrouwde dan de angst onder ogen te zien voor het onbekende.  
Belemmerende overtuigingen als: kan ik het wel alleen, zal ik wel nog iemand tegen komen, lukt het mij zonder hem/haar, wat als ik de verkeerde keuze maak. 

De grootste valkuil van een geweldige relatie is een ça va relatie 

Stel jezelf de vraag welke relatie vind ik mezelf waard en hoe ziet een ideale relatie er dan uit voor mij? Ben jij tevreden met een ça va relatie? Of kies jij om je leven te delen met iemand die het beste in je boven haalt, waar je persoonlijke groei kent, waar je je gezien geliefd en begrepen voelt. Waar je leuke avonturen mee kan beleven? En nee, dat hoeft niet altijd iemand anders te zijn. Je kan elkaar opnieuw herontdekken. 


Je partner heeft geen glazen bol 

We zijn al zo lang samen, mijn partner moet toch weten dat ik me niet goed voel of dat het me niet gaat. Hij/zij kent toch mijn verlangens waarom houdt die dan geen rekening met mij. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen stuk en duidelijk communiceren is de boodschap. Het durven voelen van je emoties, en het gesprek aangaan zorgt dat je ook kan ontvangen waar je zo naar verlangt. 


Mijn partner is veranderd

Een mens evolueert constant. Als je 20 bent, ben je niet dezelfde dan 30 40 50 60 70 jaar bent ...Leer elkaar opnieuw helemaal ontdekken. Elke leeftijdsfase gaat gepaard met andere aandachtspunten of verantwoordelijkheden. Eigenlijk heb je te maken met weer een nieuwe persoon die andere behoeften. Elkaar niet begrijpen of tegemoet komen zorgt dat jullie uit elkaar groeien. 


Investeren of vertrekken

Het klinkt hard of cru maar er zijn maar 2 mogelijkheden om in een relatie te staan. Of je bent aan het investeren of je vertrekt. 

Bij elkaar blijven en niet investeren is hetzelfde als stilaan vertrekken.

Gun elkaar het beste leven.


Eerlijkheid duurt het langst

Eerlijk naar jezelf zijn en naar de ander zorgt dat je op dezelfde golflengte komt of exact weet of jullie nog verder voor elkaar gemaakt zijn. Moeilijke en oncomfortabel gesprekken durven aangaan geeft helderheid en duidelijkheid voor jouw ideale toekomst. 


Gun jezelf het allerbeste

  • Ontdek wat je werkelijk verlangt
  • Leer moeilijke gesprekken liefdevol aangaan
  • Ontdek hoe je echt het beste voorbeeld bent voor je kinderen
  • Leer elkaar beter begrijpen 
  • Leer valkuilen vermijden die jullie uit elkaar drijven
  • Ontdek hoe je de verbinding en passie terug kan herstellen

Een scheiding, vreemdgaan, verdriet van de kinderen, verlies, rechtbank, stress, ruzie en miserie vermijden 

Ook als je geen relatie hebt kan je beter vooraf weten hoe een geweldige relatie met jezelf en je partner er dan wel uitziet


Ontdek in het menu bij inzichten hoe ik je gratis kan helpen om het allerbeste uit jouw leven te halen 

Tags


Dit vind je misschien ook leuk

Intimiteit in relaties
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}