november 10

0 comments

De persoon die je leven kan veranderen

De persoon die jouw leven kan veranderen

Als je op zoek bent naar de persoon die jouw leven kan veranderen...

Soms heb je het gevoel dat je er alleen voor staat. Je zou het liefst raad willen vragen aan iemand die je misschien verloren bent, je favoriete filmpersonage, iemand waar jij enorm naar opkijkt. Of misschien wel Obama, of Oprah  

Stel je voor dat je alle antwoorden kan krijgen die jij nodig hebt op levensbelangrijke vragen, moeilijke keuzes of beslissingen

Stel je eens voor dat je kunt overleggen met mensen die er in werkelijkheid helemaal niet zijn. Met het risico dat je me nu stapelgek verklaart: dat is precies wat ik wel doe.


Lastige keuzes maken

Mijn eigen Raad der Wijzen is virtueel en bestaat uit een serie mensen die ik bewonderen om wie ze zijn of om wat ze gedaan hebben. Bij lastige keuzes vragen ik mezelf af: wat zou mijn Raad gedaan hebben? Sadhguru zit er in. Eckhart Tolle, maar ook Tinkerbel en mijn overleden moeder natuurlijk. Mijn goede vriendinnen zijn ook ware voorbeelden. In mijn gedachten vraag ik raad aan hen en de grap is: je krijgt altijd antwoord.

Ben jij toe aan verandering? Wil je mijn, vette eye-openers en tips rechtstreeks in je mailbox bezorgd krijgen? Altijd als eerste op de hoogte zijn van exclusieve masterclasses, evenementen en andere verrassingen? Dat kan : Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Het is een vorm van modelleren

Kijk goed naar de levensstijl en de beslissingen wie je bewondert, dan ben je in staat om het gedrag en mentaliteit over te nemen. Niet gewoon doen alsof, maar het je helemaal eigen te maken. Je maakt jezelf leerling van een meester die dat zelf niet weet.

Bedenk eens welke mensen je in je eigen Raad der Wijzen wilt laten plaats nemen en wat ze je vervolgens zouden adviseren.

Je ontdekt waarschijnlijk al snel een patroon. Het zijn adviezen zonder angst. Zonder weerstand. Zonder kortetermijndenken.

Wie je ook kiest, je ziet raad als: geduld hebben, vergeven, doorzetten, liefhebben, eerlijk zijn.

Het kan niet anders of je Raad adviseert je het goede. En dat is niet zo gek, als je bedenkt dat die antwoorden gewoon uit jezelf komen. Maar dan misschien uit een hoekje waar je niet elke dag naar luistert.


Meer weten over de programma’s van Love MY Life ?

Sofie startte Love MY Life met een grote missie: België veel gelukkiger. Om dit te bereiken, heeft ze programma's ontwikkeld. Inmiddels hebben Vele mensen geweldige resultaten bereikt met de Love MY Life programma's.


Bij aanbod vindt je het programma die bij jou past om te bereiken wat jij verlangt

 Tags


Dit vind je misschien ook leuk

Samen blijven uit gewoonte
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}