februari 10

0 comments

Eeuwige liefde met een vrouw

Om eeuwige liefde met een vrouw te hebben is aandacht nodig. Pure verbinding, passie, intimiteit misschien denk je dat het alleen maar weggelegd is voor romatische boeken of films. Niets is minder waar. Het is het resultaat van twee mensen die volledig aanwezig zijn in de relatie en hun best doen om onvoorwaardelijk lief te hebben. Hoe dan?


Je wil dat je vrouw vol leven zit, je wil haar energie, haar passie, haar hele zijn beleven. Start met haar met ontdekken, wat haar fundamentele behoeftes en verlangens zijn. Als je haar tegemoet komt zal ze jou helpen dichter bij haar te komen.

Haar mooie vrouwelijke ergergie zal stralen al nooit tevoren. Ze zal zich dan ook meer openstellen veel een diepere connectie en meer intimiteit zoals je nooit kon verwachten.


9 Tips


 1. 1
  Laat haar ventileren tegen jou.
 2. 2
  Respecteer haar gevoelens.
 3. 3
  Laat af en toe weten wat je apprecieert aan haar.
 4. 4
  Geef haar je onverdeelde aandacht.
 5. 5
  Neem de tijd om op te merken wat je gewoonlijk niet opmerkt.
 6. 6
  Neem beslissingen, vrouwen houden van zelfzekere mannen.
 7. 7
  Zet je vrouw op de eerste plaats,
 8. 8
  Toon haar dat zij je prioriteit is.
 9. 9
  Zorg voor haar, wees haat rots in de branding. Wees betrouwbaar.

Haar fundametele behoefte


 • Als ze zich echter begrepen voelt, zal ze ontspannen en zich meer openstellen. Vrouwen hebben een vorm van verbinding nodig om genoeg vertrouwen te hebben en intimiteit toe te laten.
 • Vrouwen hebben het nodig om gezien te worden.Je kan dan wel van een vrouw houden maar dat zorgt er nog niet voor dat ze zich gezien voelt. Vrouwen willen niet onzichtbaar zijn, zeker niet door hun partner. Je aanwezigheid is een groot cadeau, kijk haar in de ogen als je praat. Neem de tijd om details op te merken. Geef complimentjes over haar uiterlijk, gedrag of gewoontes.
 • Vrouwen willen zich veilig voelen. Door de evolutie en hun lichamelijke verschillen hebben vrouwen het nodig om zich veilig te voelen. Als je dit inziet kan je de reden van bepaald gedrag begrijpen. Verschillende dingen kunnen vrouwen een onveilig gevoel geven. Dat kunnen kleine dingen zijn, wees begripvol en liefdevol. Een vrouw die zich veilig voelt bij jou zal meer ontspannen zijn en openstaan voor  verbinding en intimiteit.

Tags


Dit vind je misschien ook leuk

Samen blijven uit gewoonte
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}