april 28

0 comments

Breng eerlijkheid in je leven

Breng eerlijkheid in je leven


Eerlijk zijn naar jezelf is het geheim van eigenwaarde, en is er tegelijkertijd een uiting van. Als je in waarheid met jezelf leeft, maakt je dat tot een krachtige, onafhankelijke, betrouwbare persoonlijkheid.


Als je dat niet doet, doe je afstand van wie jij werkelijk bent, je schept niet alleen uiterlijke verwarring maar ook innerlijke verwarring.

Oneerlijkheid zorgt bovendien voor een ongelofelijk energielek. Het ondermijnt je geestkracht en levensenergie. Zelfverloochening is namelijk een heel destructieve kracht, het is een voortdurende belasting voor je lichaam en geest.


Elke dag dat het liegen tegen jezelf voortduurt is een dag dat je jezelf in meer of mindere mate levensadem afknijpt omdat je jezelf niet toestaat te zijn wie je werkelijk bent. Je zet jezelf daarmee gevangen en doet afstand van je ware kracht.


Jezelf trouw zijn betekent dat je vind dat wat je ten diepste bent er mag zijn …


Er zijn tal van manieren om niet eerlijk te zijn tegen jezelf

Heb je je daden laten bepalen door jaloezie, hebberigheid of manipulatie.

Had je een dubbele agenda, sprak je met 2 monden, rationaliseerde je bepaalde situaties, wat doe je als je de dingen niet durft zien zoals ze werkelijk zijn? De werkelijkheid voor jezelf aanvaardbaar maken door er een deken van rationalisaties over te leggen ? Rationaliseren is de perfecte manier om de schuld van gemis, onrust of onvrede op buitenstaande factoren af te wentelen , en zo je eigen ontwikkelingen niet aan te hoeven gaan.Eerlijkheid geeft positieve invloed


Als je besluit om eerlijkheid in je leven te brengen en te kiezen voor een hogen niveau van inter-griteit dan zal dat een enorme positieve invloed hebben op zowel je persoonlijke als je zakelijke relaties.


Als je wijsheid en moed vindt om voortaan precies te zeggen wat je voelt, denkt, wilt of nodig hebt, dan kan de energie in vastgelopen situaties terug vrijelijk stromen en zullen relaties verbeteren.


Je hoeft jezelf niet te verloochenen om te krijgen wat je nodig hebt. 
Tags


Dit vind je misschien ook leuk

Persoonlijk geluk
Een goede relatie met een ander
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}