maart 21

0 comments

Tips voor een goede relatie


Tip: Om een goede relatie met een ander te hebben, in stand te houden of op te bouwen is het belangrijk dat je een goede relatie hebt met jezelf.


Hoe behandel jij jezelf?

Hoe jij jezelf behandelt is een als een voorbeeld geven hoe een ander jou kan behandelen. Ben je nu gelukkig met jezelf, hoe je eruit ziet, wat je doet, met je energie? Ben je zelfzeker, praat je tegen jezelf zoals je beste vriend/vriendin zou doen? 

Ben je blij met waar je nu staat en wie jij bent?

Het doel van ons leven is het allerbeste uit jezelf en je leven halen toch?


2 opties in je leven: aanvaarden of veranderen 

Je hebt 2 opties in je leven.

Je kan boos zijn op de situatie zoals die nu is, maar dat brengt niet de energie om echt gelukkig te zijn of verandering te brengen. 

Je accepteert de omstandigheden zoals ze zijn.

Of, je neemt de verantwoordelijkheid om ze te veranderen.

There is no other way 


Tegenslagen hebben we allemaal 

Pech, onverwachte situaties of tegenslagen…  die hebben we allemaal. 

Je kan bij de pakken blijven zitten, je een slechtoffer voelen maar ...

Als je kan inzien dat dit gebeurde omdat er een liefde is veel groter die jou de weg wil wijzen naar iets dat veel mooier en beter is voor jou. 


Wat jij gelooft, je hebt gelijk !

Als je gelooft dat dat je niet voor geluk geboren bent, dat echt goede partners niet bestaan, dat je de liefde niet waard bent, dat mensen niet te vertrouwen zijn, je krijgt altijd gelijk.

Als je gelooft dat je werkelijk in staat bent om een mooi leven te creëren, je verlangens en wensen te realiseren, dan zal je dat ook lukken. 

Ontdek de kracht van jouw gedachten, klik hier


Leef jij je eigen leven? 

Leef je nu je eigen leven zoals jij het wil, op jouw voorwaarden? Niet wat andere mensen voor jou bepalen? Als je weinig energie ervaart, ziekte, depressie of burn-out kan het wel eens zijn dat je nu nog niet leeft zoals jij werkelijk diep vanbinnen wenst. Oprechtheid naar jezelf zorgt dat je authentiek en gelukkig bent. Dan ben je ook een magneet voor jouw ideale partner  


Leren om een goede relatie te hebben doe je zoals leren zwemmen 

Je kan boeken lezen filmpjes en quotes bekijken over het hebben van een ideaal leven en een goede relatie. Je kan denken, in theorieweet ik dat allemaal wel al, "niets nieuws voor mij" en toch heb je nog niet het leven wat je echt wil.

Een fijn leven en een goede relatie hebben vraagt inzicht, oefeningen en elke dag handelingen en stappen zetten  naar de het ideale beeld dat je voor ogen hebt. 


Deze vaardigheden kan je leren door er echt mee aan de slag te gaan. Een roadmap brengt je stap voor stap naar een leven op trots op te zijn. ( super vroegboek voordeel)  


Verantwoordelijk zijn voor je geluk is een beslissing 

Ben je klaar om verantwoordelijk te zijn voor je eigen geluk. Om elke dag een stap te zetten en je te houden aan je eigen plan? Samen met Lovemylife naar jouw ideale toekomst. 


Jij bent de schrijver van jouw verhaal 

Je leven is een boek en jij bent de schrijver van dat verhaal. Hoe wil jij dan dat jouw verhaal gaat? Elke dag is een lege bladzijde die jij mag schrijven, elke dag kan je opnieuw kiezen.

Wat wil je echt? Waarom doe je wat je doet? Waarom sta je elke dag op? Hoe leef jij je mooiste leven?


Helderheid krijg je door goede vragen te stellen

Als je goede vragen stelt aan jezelf, krijg je helderheid en inzicht, inzicht geeft je vertrouwen, je angst onzekerheid en twijfel verdwijnen.

Door zekerheid durf je keuzes te maken. De kwaliteit van jouw keuzes bepaalt de kwaliteit van jouw leven.


Durf oude patronen die je niet meer dienen los te laten om plaats te maken voor wat jij wenst.

Liefs Sofie
Tags


Dit vind je misschien ook leuk

Samen blijven uit gewoonte
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}